Een gokautomaat huren

Home » Een gokautomaat huren
Verhuur en verkoop
Amusement voor horeca
Technisch advies

Bent u op zoek naar een unieke manier om meer bezoekers te trekken naar uw horecaonderneming in Noord-Holland of Friesland? Bij Wiers Automaten BV uit Zwaag, bieden wij niet alleen diverse speel- en amusementsautomaten aan. Wij hebben een ruim aanbod aan gokautomaten die u bij ons kunt huren voor in uw onderneming. Op het moment dat u graag een gokautomaat wilt huren voor uw bedrijf in Enkhuizen, Schagen of elders in de provincie Noord-Holland of zelfs Friesland, dan helpen wij u graag verder!


wiers automaten speelautomatenverhuur

Waarom zou u een gokautomaat huren voor in uw onderneming?

Er zijn diverse redenen waarom het huren van een gokautomaat of ander speelautomaat een meerwaarde kan bieden voor uw bedrijf. Zo kan het bijdragen aan het verhogen van uw omzet en het aantrekken van nieuwe gasten. Door speelautomatenexploitant te worden verhoogt u de aantrekkingskracht van uw horecagelegenheid binnen een korte tijd. Ons aanbod van gokautomaten is breed en divers, geschikt voor elk type horecabedrijf. Of u nu een café, bar of restaurant runt, onze speelautomaten zorgen voor extra amusement voor uw gasten. Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is en bieden daarom persoonlijk advies en informatie over het plaatsen en exploiteren van een speelautomaat. Onze experts helpen u bij het kiezen van de juiste gokautomaat die past bij de sfeer van uw horecagelegenheid en uw doelgroep.

Ontvang een complete service

Wiers Automaten BV levert een complete service, van het adviseren tot het installeren van de automaten. Wilt u graag een gokautomaat huren voor uw bedrijf in Noord-Holland, Friesland, Schagen of Enkhuizen? Bekijk ons uitgebreide aanbod aan amusementsautomaten en neem contact met ons op voor een afspraak. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@wiersbv.nl of te bellen naar 0229 233 314. Wij zorgen voor een vlekkeloze installatie en onderhoud van de automaat, zodat u verzekerd bent van een zorgeloze exploitatie.