Speelautomatenverhuur

Home » Speelautomatenverhuur
Verhuur en verkoop
Amusement voor horeca
Technisch advies

Bij Wiers Automaten BV houden we ons bezig met speelautomatenverhuur. Vanuit onze locatie in Zwaag, nabij Hoorn, houden we ons bezig met het exploiteren van speel- en gokkasten in Noord-Holland en Friesland. Bent u een ondernemer in de horeca? Dan is het voor uw locatie in Friesland of Noord-Holland wellicht interessant om een speelautomaat te huren. Het huren van een amusementsautomaat zorgt voor meer plezier voor uw gasten en vormt een extra inkomstenbron voor u als eigenaar van een horecabedrijf in Schagen, in Noord-Holland of in de provincie Friesland.


wiers automaten speelautomatenverhuur

Wij bieden speelautomatenverhuur aan

Bent u als ondernemer geïnteresseerd in exploitatie van speelautomaten? Wij helpen u graag met het huren van de juiste amusementsautomaat voor in uw horecabedrijf. Dit doen wij door u te voorzien van persoonlijk advies, gericht op uw wensen en uw locatie. Het huren van een speelautomaat biedt ontspanning voor uw gasten. Bij ons bedrijf in speelautomatenverhuur heeft u keuze uit diverse speel- en gokautomaten. U kunt bijvoorbeeld een dartautomaat huren in Noord-Holland. Of bied uw gasten extra amusement met een kansspelautomaat, door een gokautomaat te huren in Friesland. Is uw bedrijf gevestigd in Noord-Holland? Ook daar zijn wij werkzaam en kunt u diverse amusementsautomaten huren. Voor het huren van een amusementsautomaat of speelautomaat heeft u een vergunning nodig, welke aangevraagd dient te worden bij uw gemeente.

Neem contact met ons op voor het aanschaffen van speelkasten

Als u geïnteresseerd bent in het huren van een amusementsautomaat voor in uw bedrijf, neemt u contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in speelautomatenverhuur en geluidsinstallaties voor horeca en voorzien u van advies op maat voor uw locatie. Op de meeste locaties is het huren van een speelautomaat mogelijk, doordat deze maar weinig ruimte nodig hebben. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden, zoals het huren van een Bullshooter-apparaat. Naast het huren van een speelautomaat kunt u deze bij ons ook kopen. U kunt bijvoorbeeld dartautomaten kopen. Voor meer informatie over speelautomatenverhuur neemt u contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via info@wiersbv.nl of via 0229 233 314 en helpen u graag bij het huren van het juiste amusementsautomaat voor uw horecaonderneming.