Het huren van een dartautomaat

Home » Het huren van een dartautomaat
Verhuur en verkoop
Amusement voor horeca
Technisch advies

Wanneer u een dartautomaat wilt huren voor uw horecabedrijf in Noord-Holland of Friesland, zijn wij u bij Wiers Automaten BV uit Zwaag, nabij Hoorn, graag van dienst. U vindt bij ons diverse speel- en amusementsautomaten voor restaurants en andere horecagelegenheden. Hierdoor hebben wij gegarandeerd een amusementsspel dat voldoet aan uw wensen.


wiers automaten speelautomatenverhuur

Een dartautomaat huren voor in uw horecagelegenheid

Wilt u de bezoekers van uw horecagelegenheid extra plezier en ontspanning bieden door een amusementsautomaat te huren? Dan is het een goed idee om een dartautomaat te huren bij ons als amusementsautomaatexploitant. Het enige wat belangrijk is om van tevoren te bedenken is waar u de dartautomaat, die u bij ons kunt huren, wilt plaatsen. Meer dan een stopcontact en wat bewegingsruimte is niet nodig. De dartautomaat kan overal worden geplaatst en is direct klaar voor een potje darten. Het spel is volledig automatisch, waardoor er geen extra mensen nodig zijn voor het bijhouden van punten. Het systeem berekent zelf welke punten er zijn gegooid en hoeveel punten er nog gegooid moeten worden.

Vraag een offerte bij ons aan

Het huren van een dartautomaat is een goede manier om meer gasten te trekken. Dartautomaten zijn erg populair in horecagelegenheden en bieden de mogelijkheid om zo nu en dan een darttoernooi te organiseren. Bekijk ook eens onze andere automaten. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook een gokautomaat huren in Noord-Holland. Voor het aanvragen van een offerte op maat belt u naar 0229 233 314 of stuurt u een e-mail naar info@wiersbv.nl.