Het huren van een bullshooter automaat

Home » Het huren van een bullshooter automaat
Verhuur en verkoop
Amusement voor horeca
Technisch advies

Bent u de eigenaar van een horecagelegenheid en wilt u graag een bullshooter automaat huren? Wiers Automaten BV helpt u graag. Wij verhuren diverse amusementsautomaten in Noord-Holland. Ons bedrijf uit Zwaag, nabij Hoorn is gespecialiseerd in speelautomaten en heeft veel technische kennis over de verschillende automaten. Wij delen deze kennis graag met u.


wiers automaten speelautomatenverhuur

Een bullshooter automaat huren ter ontspanning van uw gasten

Wilt u de gasten in uw horecagelegenheid wat ontspanning aanbieden? Dat kan door een bullshooter automaat te huren bij ons als amusementsautomaatexploitant. De elektronische dartsautomaat is in opmars en vele mensen spelen graag mee in de competities die georganiseerd worden rondom de bullshooter automaat. Door het huren van een speelautomaat, biedt u uw gasten ontspanning aan. Daarnaast genereert u als eigenaar extra omzet. Zo creëert u een win-winsituatie.

Benader ons voor meer informatie

Wilt u meer weten over het huren van een bullshooter automaat voor uw horecagelegenheid? Het is ook mogelijk om de bullshooter automaat te kopen. Bekijk ook eens de andere automaten in ons aanbod. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook een dartautomaat huren in Noord-Holland. Voor het gehele aanbod of bij vragen over het plaatsen van de automaten bereikt u ons via info@wiersbv.nl of telefonisch via 0229 233 314.