Het kopen van een bullshooter automaat

Home » Het kopen van een bullshooter automaat
Verhuur en verkoop
Amusement voor horeca
Technisch advies

Wilt u graag permanent een bullshooter automaat in uw horecagelegenheid hebben staan en er een kopen? Dat kan bij Wiers Automaten BV uit Zwaag, nabij Hoorn. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de exploitatie van diverse speel- en amusementsautomaten in Noord-Holland. Wij helpen u graag door de automaten te plaatsen in uw café of andere horecagelegenheid.


wiers automaten speelautomatenverhuur

Een bullshooter automaat kopen voor in uw horecagelegenheid

Speelautomaten zorgen voor plezier en ontspanning bij uw gasten. Wilt u graag speelautomaten ter exploitatie in uw horecagelegenheid? Wij houden ons bezig met speelautomatenverhuur. Daarnaast hebben wij ook diverse automaten die u kunt kopen, zoals een bullshooter automaat. Naast het kopen van deze automaat, is het ook mogelijk om een bullshooter automaat te huren. De elektronische dartsautomaat wordt steeds populairder. Uw gasten zullen het dan ook zeker waarderen als u zo nu en dan een toernooi organiseert.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw horecagelegenheid en wilt u graag een bullshooter automaat kopen? Wij voorzien u graag van deskundig advies. Neem dan ook zeker contact met ons op als u nog vragen heeft. U bereikt ons door te bellen naar 0229 233 314 of door een e-mail te sturen naar info@wiersbv.nl. Wij bieden ook andere automaten aan. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook een gokautomaat huren in Noord-Holland.