Dartautomaten kopen

Home » Dartautomaten kopen
Verhuur en verkoop
Amusement voor horeca
Technisch advies

Wilt u uw bedrijf verrijken door meerdere dartautomaten of een enkele dartautomaat te kopen bij een specialist nabij Enkhuizen? Wiers Automaten BV uit Zwaag, nabij Hoorn, biedt u de mogelijkheid om diverse dartautomaten te kopen. In ons aanbod vindt u diverse speelautomaten die u in uw horecagelegenheid kunt laten plaatsen. Deze automaten zijn bij ons zowel te koop als te huur. U maakt bij ons een keuze uit het aanbod en wij zorgen voor de plaatsing van het automaat op uw locatie.


wiers automaten speelautomatenverhuur

Waarom dartautomaten kopen voor uw horecagelegenheid een goed idee is

Bent u een ondernemer in de horeca? Dan is het een goed idee om eens na te denken over de exploitatie van speelautomaten in uw café, restaurant of snackbar. Speelautomaten zorgen voor extra amusement en ontspanning voor uw gasten. Door dartautomaten te kopen en te plaatsen, genereert u extra inkomsten en kunt u bijvoorbeeld toernooien organiseren. Zo trekt u steeds meer bezoekers naar uw horecabedrijf. Wilt u eerst uittesten hoe uw bezoekers reageren op de dartautomaten? Wij maken naast het kopen van dartautomaten ook het huren van een dartautomaat mogelijk.

Bespreek met ons de mogelijkheden voor uw locatie

Als u een ondernemer bent in de horeca, overweeg dan zeker onze speelautomatenverhuur. Naast het kopen van dartautomaten, kunt u bij ons ook een bullshooter automaat kopen. Voor advies over welke speelautomaat het goed zal doen in uw horecagelegenheid, neemt u contact met ons op. Wij staan u graag te woord! U bereikt ons via info@wiersbv.nl of via 0229 233 314.