amusementspelen en geluidsapparatuur voor de horeca

powered by wiers

Official American
Darts Competition

ga naar website

Het huren van een speelautomaat in Noord-Holland

Home ยป Het huren van een speelautomaat in Noord-Holland
โœ“ Verhuur en verkoop
โœ“ Amusement voor horeca
โœ“ Technisch advies

Als u de eigenaar bent van een horecagelegenheid, is het interessant om een speelautomaat te huren voor uw locatie in Noord-Holland. Wiers Automaten BV uit Zwaag, nabij Hoorn, is gespecialiseerd in de levering en het plaatsen van diverse amusementsautomaten. Wij voorzien u daarnaast ook graag van advies op maat, zodat u bij ons de juiste amusementsautomaat kunt huren voor uw horecabedrijf in Noord-Holland.


wiers automaten speelautomatenverhuur

Een speelautomaat huren om uw omzet te verhogen

Wilt u meer amusement bieden voor uw gasten en uw horecagelegenheid een speelse uitstraling geven? Dat kan door een amusementsautomaat te huren. Daarnaast is het huren van zo’n speelautomaat ook een goede extra inkomstenbron voor u als eigenaar. Als u geïnteresseerd bent in de exploitatie van speelautomaten, zijn wij u graag van dienst. U heeft keuze uit diverse speelautomaten. Zo kunt u een dartautomaat huren in Noord-Holland. Of kies ervoor om een gokautomaat te huren in Noord-Holland. U rekent bij ons op persoonlijk advies voor het huren van een amusementsautomaat voor uw locatie. Zo bieden wij de zekerheid dat u via ons een speelautomaat kunt huren die in uw horecagelegenheid past.

Ontvang passend advies voor uw horecagelegenheid

Bij ons heeft u de mogelijkheid om een amusementsautomaat te huren voor uw horecabedrijf in Noord-Holland. Daarnaast bieden wij ook speelautomatenverhuur aan voor horecagelegenheden in Friesland. Wilt u een speelautomaat huren? Bekijk ons aanbod online. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over de aanschaf van onze speel- en gokkasten. Wij kijken graag met u mee naar de diverse mogelijkheden. U bereikt ons telefonisch via 0229 233 314 of via info@wiersbv.nl.

  • 13 en 15 inch bord
  • 2 kleuren camera's
  • Inworp NRI
  • Personal hotbutton
  • 13 en 15 inch bord
  • 2 kleuren camera's
  • Inworp NRI
  • Personal hotbutton

ARACHNID BULL SHOOTER

exclusief verkrijgbaar
bij wiers BV

ongekend veel mogelijkheden