Exploitatie van speelautomaten

Wiers Automaten BV is uw partner in speelautomaten exploitatie. Heeft u een eigen horecagelegenheid in Hoorn, Enkhuizen, Schagen of elders in Nederland en wilt u diverse speelautomaten laten plaatsen? Wij helpen u daar graag bij. U heeft bij ons als amusementsautomaatexploitant keuze uit diverse automaten. De speelautomaten zorgen voor een gezellige sfeer in uw horecagelegenheid. Door een amusementsspel te plaatsen in de horeca creëert een ontspanningsmogelijkheid voor uw gasten en meer inkomsten voor u als eigenaar.

Wij bieden diverse speelautomaten aan ter exploitatie

Speelautomaten hebben gegarandeerd een toegevoegde waarde binnen uw horecagelegenheid. Gasten zullen de ontspanning van het spelen van een amusementsspel in de horeca op een speelautomaat zeker waarderen. Als ondernemer van een horecagelegenheid genereert uzelf daarbij ook nog eens extra inkomsten. Een win-winsituatie voor zowel uzelf als uw gasten. Voor de verhuur van speelautomaten zit u goed bij ons bedrijf als amusementsautomaatexploitant. Voor uw horecabedrijf vindt u bij ons diverse speelautomaten met amusementsspellen. De amusementsspellen die u bij ons vindt, zijn bedoeld voor één of meerdere spelers om tegen zichzelf of tegen anderen te kunnen spelen, waardoor ze ideaal zijn voor in de horeca. Zo kunt u bijvoorbeeld een dartautomaat kopen voor in uw horecagelegenheid. Ook is het mogelijk om de gokautomaten te huren. Om speelautomaten ter exploitatie aan te bieden, heeft u een vergunning nodig in uw horecagelegenheid. Deze dient aangevraagd te worden via de gemeente waarin uw horecabedrijf zich bevindt.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u een ondernemer in de horeca en wilt u graag een amusementsautomaat laten plaatsen door een exploitant? Wiers Automaten BV is u graag van dienst en levert diverse speelautomaten ter exploitatie, zoals het huren van een Bullshooter-automaat. Wij plaatsen de speelautomaten met hun eigen amusementsspel in uw horecabedrijf en bieden deskundig technisch advies. Ook zijn wij u van dienst als er een storing is en helpen wij u aan extra onderdelen, mocht er iets kapot gaan. Om een amusementsautomaat te laten plaatsen door onze exploitant, neemt u contact met ons op. Wij helpen u graag op het gebied van speelautomatenexploitatie. Daarnaast helpen wij u ook graag verder wanneer u zelf speelautomatenexploitant wilt worden.